ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Άκηηηηη...........................στην προανακριτική

Με 226 από τους 250 ψήφους ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραπέμπεται σε Προανακριτική Επιτροπή.
Με βολές και απειλές εναντίον της κυβέρνησης, αναφορές στον Α. Παπανδρέου αλλά χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία για την αγορά των υποβρυχίων και την απόκτηση του σπιτιού του στη Δ. Αρεοπαγίτου ολοκληρώθηκε η ομιλία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη συνεδρίαση για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής.

«Σας προειδοποιώ ότι θα τα βρείτε μπροστά σας στο δρόμο που σχεδιάσατε» ήταν μία από τις «απειλές» του Άκη Τσοχατζόπουλου εναντίον των βουλευτών, κλείνοντας την ομιλία του. Υποστήριξε, επίσης, ότι η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής είναι «νομικά απαράδεκτη».
Ο πρώην υπουργός παρουσίασε τον εαυτό του ως «θύμα» μιας πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε εναντίον του από οικονομικά, επιχειρηματικά και διεθνή συμφέροντα χωρίς, ωστόσο, να τα κατονομάσει. Αποδίδει τις επιθέσεις, όπως τις χαρακτήρισε, που δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα στη στήριξη που παρείχε στον Ανδρέα Παπανδρέου. «Η στήριξη μου στον Ανδρέα, ο ρόλος μου και η συμβολή μου στο χτίσιμο της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της μεταπολιτευτικής Ελλάδας μέσα από τις κυβερνητικές θέσεις που υπηρέτησα όπως όμως και οι πολιτικές θέσεις που εξέφρασα μέσα στο ΠΑΣΟΚ με έφεραν στο στόχαστρο πολλών επιθέσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου