ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μπερλουσκόνι:Εντυπωσιακή αύξηση εισοδημάτων

Αυξήθηκαν τα εισοδήματα του ΜπερλουσκόνιΕντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζουν τα εισοδήματα του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την τελευταία του φορολογική δήλωση.

Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις εισοδημάτων των ιταλών γερουσιαστών και βουλευτών που αναρτήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, στο Διαδίκτυο, το 2010 ο Καβαλιέρε κατέθεσε φορολογική δήλωση συνολικού ύψους 40,89 εκατ. ευρώ , σε σχέση με το 2009, όταν είχε δηλώσει 23.057.981, η αύξηση ήταν της τάξης του 77%.

Από την φορολογική δήλωση προκύπτει επίσης ότι ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός είναι «χωρισμένος», ενώ δεν γίνεται αναφορά σε αγορά νέων ακινήτων, θαλαμηγών, η εταιρικών κεφαλαίων.

Ο Μπερλουσκόνι κατά συνέπεια παραμένει μακράν ο πλουσιότερος πολιτικός του ιταλικού κοινοβουλίου.
Σε ό,τι αφορά τον μεγάλο πολιτικό αντίπαλο του ζάπλουτου πρωθυπουργού επίσης κεντροδεξιό πρόεδρο της βουλής Τζανφράνκο Φίνι, οι συνολικές του απολαβές «σταματούν» στις 186.563 ευρώ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Forbes, σε διεθνή κλίμακα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο εκατοστός δέκατος όγδοος πλουσιότερος άνδρας του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου