ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Τηλεδιόδια από το 2012


Στη ζωή μας μπαίνουν από το 2012 τα τηλεδιόδια, η νέα κάρτα διοδίων, που προοιωνίζονται το τέλος των ουρών στα διόδια, των μποτιλιαρισμάτων στις εθνικές οδούς και τους αυτοκινητόδρομους, της ταλαιπωρίας του... σταμάτα-ξεκίνα και των αλόγιστων σημερινών χρεώσεων ανεξαρτήτως διαδρομής. Με τα τηλεδιόδια, μάλιστα, θα γίνουν πιο εύκολες και οι μετακινήσεις των Ελλήνων σε όλη την Ευρώπη.
Πρώτοι που θα μπουν στο νέο σύστημα θα είναι οι οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων, ενώ το αργότερο ώς το 2014 η διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια θα γίνεται με το νέο σύστημα.
Η θέσπιση των τηλεδιοδίων έχει γίνει από το 2007 και με στόχο οι οδηγοί σε Ελλάδα και ΕΕ να κινούνται με «μια συσκευή και ένα συμβόλαιο».
Ηδη γίνονται επαφές με καθέναν από τους παραχωρησιούχους των δρόμων όπου υπάρχουν διόδια. Η χώρα θα συνδεθεί με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Τηλεδιοδίων, ενώ η επιτροπή παράλληλα θα εξετάσει και θέματα αναγνώρισης και βεβαίωσης παραβάσεων, καταλογισμού χρεώσεων και ελέγχου τήρησης των υποχρεώσεων των χρηστών υπηρεσιών τηλεδιοδίων.
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου