ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΗΣ το 2-2 τον απομακρύνει από τα play off, που οδηγούν στην Europa League


troktiko    Λάρισα  Άρης 2 2 (ΤΕΛΙΚΟ)Κανείς από τους δυο μονομάχους του AEL FC Arena δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, Το τελικό 2-2 απομακρύνει τους γηπεδούχους από την προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην Superleague και τους φιλοξενούμενους από τα play off, που οδηγούν στην Europa League, ειδικά μετά από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων της αγωνιστικής.

Πέντε πόντους κάτω από την γραμμή σωτηρίας η Λάρισα, ενώ και ο Άρης μετά από ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα έμπλεξε σε περιπέτειες, αφού είναι μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.
14΄ ΓΚΟΟΟΛ Ο Μετίν γλυκιά σέντρα για τον Κουζέν, η κεφαλιά αποκρούεται από τον Σηφάκη, όμως ο επιθετικός από την Γκαμπόν με δεύτερη προσπάθεια ανοίγει το σκορ 1-0.
18΄ Γρήγορη εκτέλεση φάουλ από την Λάρισα, ο Βενετίδης σεντράρει από αριστερά, ο Τσιμπάμπα χώνεται στην καρδιά της άμυνας και με το κεφάλι χάνει απίστευτη ευκαιρία μπροστά από τον Σηφάκη.
21΄ Σουτ στην κίνηση από τον Μενδρινό, μόλις άουτ.
28΄ Οι παίκτες του Αρη συνεχίζουν την φάση, παρότι ο Αμπουμπακάρι είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Το σουτ του Μπομπαντίγια μέσα από την περιοχή κοντράρει στον Ταλ και κόρνερ.
34΄ ΓΚΟΟΟΛ "Κεραυνός" από το πόδι του Περέιρα πήρε μέσα στα δίχτυα και τον Τσοντοφάλσκι για το 1-1.
37΄ Κόρνερ από τον Ρομέου, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι!!!
54΄ Δυνατό μακρινό σουτ του Φατί, λίγο έλειψε να γίνει το 1-2 σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο με την ισοφάριση.
59΄ Πολλά καλά σουτ από μακριά στο παιχνίδι. Αυτή την φορά το πόδι του δοκίμασε ο Ρομέου, ο Σηφάκης έπεσε καλού κακού και η μπάλα πέρασε άουτ.
75΄ Ο Ταλ κάνει λάθος, ο Μπομπαντίγια παίρνει την μπάλα από πλάγια δεξιά, μπαίνει στην περιοχή το σουτ φαίνεται ότι θα καταλήξει στα δίχτυα και όμως ξύνει το δοκάρι και άουτ.
91΄ ΓΚΟΟΟΛ Ο Μπομπαντίγια σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Τάλ και γράφει το 1-2. Παίρνει και την κίτρινη κάρτα.
93΄ ΓΚΟΟΟΛ Ο Κουζέν στρώνει στον Ρομέου, αυτός σουτάρει, ο Σηφάκης πέφτει αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα και 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου