ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Αίγυπτος - συνεχίζονται οι διαδηλώσεις..........

Thousands of protesters in Egypt ignore curfew

Egypt unrest: What are protests about?Perilous choices for Egypt's militaryPerilous choices for Egypt's military                 Χιλιάδες Αιγύπτιοι  βγαίνουν στους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα για έβδομη συνεχόμενη ημέρα αψηφώντας  την απαγόρευση της κυκλοφορίας της κυβέρνησης και τη δυναμική στρατιωτική παρουσία .
Στην Αλεξάνδρεια, ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού έριξε προειδοποιητικές βολές σε 2.000 έως 3.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί κοντά σε ένα ξενοδοχείο.
Η κυβέρνηση επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας που ξεκίνησε στις 3 μ.μ.  αλλά έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους διαδηλωτές.
Στο Κάιρο, ο κόσμος είναι περισσότερος σε σύγκριση με το Σάββατο και την Κυριακή, και έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Tahrir, ένα κομβικό σημείο των διαμαρτυριών. Κάποιοι από αυτούς είπαν ότι είχαν περάσει όλοι τη  νύχτα εκεί. Η μυρωδιά του καπνού από φωτιές γεμίζει τον αέρα.
Ελικόπτερα πετούν πάνω από στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου καθώς μία ομάδα διαδήλωνε κρατώντας πανό και φωνάζοντας, "Οι Αιγύπτιοι  θέλουν να παραιτηθεί η κυβέρνηση"και "Μουμπάρακ game over".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου