ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αίγυπτος - Χιλιάδες κρατούμενοι απέδρασαν από φυλακές

Χιλιάδες κρατούμενοι απέδρασαν από φυλακές της ΑιγύπτουΧιλιάδες κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας μεγάλος αριθμός ισλαμιστών που κρατούνταν για πολλά χρόνια, καθώς και φυλακισμένοι του κοινού δικαίου, δραπέτευσαν τη νύχτα έπειτα από μία στάση στη διάρκεια της οποίας άρπαξαν τα όπλα των φυλάκων του σωφρονιστικού καταστήματος.
Επίσης, δυτικά του Καίρου, όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του Τύπου, ο διευθυντής φυλακής της Φαγιούμ σκοτώθηκε και εκατοντάδες κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν.
Περίπου 700 φυλακισμένοι απέδρασαν και ο διευθυντής της φυλακής, που είχε το βαθμό του στρατηγού, σκοτώθηκε, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αραμπίγια.
Άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως άλλος ένας αξιωματούχος του στρατού, που επίσης είχε βαθμό στρατηγό, "απήχθη" από ένα έξαλλο πλήθος.
Αυτόπτες μάρτυρες σε αρκετές πόλεις της χώρας ανέφεραν ότι ο στρατός έδωσε εντολή στους κατοίκους να δημιουργήσουν ομάδες αυτοάμυνας, διότι οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν υπερεκταθεί για να διαχειριστούν τις ταραχές και τα προβλήματα ασφαλείας στην Αίγυπτο.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου