ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!! ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΣΠΑΤΑΛΕΣ!!!!


Μετά την αποκάλυψη για την "απαραίτητη" αλλαγή πατώματος στο γραφείο της υφυπουργού εργασίας Άννας Νταλάρα, το ταξίδι του κυρίου Παπακωνσταντίνου στην Ρώμη, που κόστισε μόνο 30.000 €, η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" έρχεται να αποκαλύψει, ότι και η υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Ελπίδα Τσούρη ένιωσε την ανάγκη να... ανακαινίσει τον χώρο εργασίας της, λες και αυτό ήταν  το σημαντικότερο θέμα που είχε να αντιμετωπίσει στο υπουργείο της!                                                                                                                                                                  
           
                                     
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το κόστος για τα καινούργια έπιπλα του γραφείου της έφτασε τις 29.963 €. Ακόμη η υφυπουργός ξόδεψε 20.273 € για μηχανολογικό εξοπλισμό και 3.000 € για ηλεκτρικά είδη, ενώ για τις κουρτίνες του γραφείου της έστειλε υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος, να κάνει έρευνα αγοράς, η οποία απ'ότι φαίνεται απέδωσε, καθώς οι κουρτίνες κόστισαν 550 € μαζί με τον ΦΠΑ.
Προσέξτε όλα αυτά τα λεφτά ξοδεύτηκαν μόνο για την ανακαίνιση του γραφείου της υφυπουργού, καθώς στο ίδιο Υπουργείο, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Δημήτρης Χαλκιώτης για το δικό του γραφείο ξόδεψε περισσότερες από 27.000 €!!
Όλα αυτά σε καιρό κρίσης, σε καιρό που οι περισσότεροι από εμάς πέρασαν Χριστούγεννα με 400 € δώρο, όλα αυτά ενώ την επόμενη χρονιά η κυρία Τσούρη και η κυβέρνηση στην οπόια συμμετέχει θα μας πούν ότι είναι αναγκαίο να παρθούν ακόμα σκληρότερα μέτρα.
Δηλαδή τα μέτρα που πέρνουν και που θα πάρουν αφορούν μόνο τον λαό και αυτοί θα ζουν στις Βερσαλλίες; Τι λουδοβίκεια αντίληψη περί κράτους είναι αυτή;


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου