ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Εννέα νέους δισεκατομμυριούχους απέκτησε η Ευρώπη το 2014, οι δύο εξ αυτών Έλληνες.

Ενώ η ελβετική UBS ζητά από τους Έλληνες πριν καταθέσουν τα λεφτά τους να υποβάλουν δήλωση «φορολογικής συνείδησης», η ίδια τράπεζα σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία μελετών του παγκόσμιου πλούτου Wealth-X γνωρίζουν καλά και «ακτινογραφούν» τους ζάμπλουτους που κατέχουν περιουσία δισεκατομμυρίων.
Σύμφωνα με την έκθεση που απευθύνεται στους «σούπερ-πλούσιους» του πλανήτη, από τους 775 δισεκατομμυρίουχους που ζουν στην Ευρώπη, οι 11 καταγράφονται στην Ελλάδα . Σε σχέση με το 2013, αυξήθηκαν κατά δύο οι ζάμπλουτοι στη χώρα μας που κατάφεραν να ξεπεράσει η περιουσία τους το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Συνολικά τα 11 αυτά πρόσωπα κατέχουν περιουσία 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η έκθεση δεν δίνει ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Περιγράφει όμως καλά το προφίλ των 2.325 δισεκατομμυριούχων του πλανήτη. Σχεδόν 9 στους 10 είναι παντρεμένοι και μόλις ένας είναι ελεύθερος ή διαζευγμένος. Κάνουν συχνά ταξίδια σε όλον τον κόσμο, για δουλειές αλά και για χόμπι, στα οποία συναντιούνται στις μεγάλες εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου