ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Παγωτά μολυσμένου νερού υπογραμμίζουν το πρόβλημα της ρύπανσης της Ταϊβάν

Οι φοιτητές τέχνης Hung I-chen, Guo Yi-hui, and Cheng Yu-ti του Εθνικού Πανεπιστημίου Τεχνών της Ταϊβάν, με επίκεντρο την περιβαλλοντική αλλαγή και όχι τη γεύση, δημιούργησαν μια σειρά "κατεψυγμένων λιχουδιών" με τίτλο "Polluted Water Popsicles". Η ομάδα συνέλεξε μολυσμένο νερό από 100 τοποθεσίες στην Ταϊβάν, κατέψυξαν τα δείγματα των λυμάτων που συνέλεξαν και στη συνέχεια διατήρησαν τις δημιουργίες τους σε ρητίνη πολυεστέρα.
Με την πρώτη ματιά οι οπτικά ευχάριστες λιχουδιές μοιάζουν να μιμούνται την αισθητική των πρόσφατων τάσεων των βιοτεχνικών και βιοτεχνικών τροφίμων. Ωστόσο, με μια πιο κοντινή παρατήρηση μπορείτε να εντοπίσετε τα σκουπίδια που περιέχονται όπως μούχλα,πλαστικά μπουκάλια, καλύμματα μπουκαλιών και περιτυλίγματα.
Το έργο αποσκοπεί στη διάδοση της γνώσης σχετικά με τη ρύπανση των υδάτων και τη βαθιά επίδρασή της στον παγκόσμιο πληθυσμό. Τα 100 κομμάτια, τα οποία περιελάμβαναν επίσης σχεδιασμένα περιτυλίγματα, υποβλήθηκαν για το βραβείο Young Pin Design και παρουσιάστηκαν στη έκθεση νέας γενιάς σχεδιασμού τον Μάιο στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Ταϊπέι.via @bebeelaiΦωτογραφία του χρήστη 金點新秀設計獎 Young Pin Design Award.Φωτογραφία του χρήστη 100%純污水製冰所.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου