ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Διαλέξτε το κατάλληλο café στην Ιαπωνία.


Εκτός, από την κουζίνα της, η Ιαπωνία συνεχίζει να εκπλήσσει και σε μια άλλη κατηγορία: τα café της. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο περίεργα θεματικά café της χώρας και δείτε πόσο διαφορετικά μπορεί να πίνουν τον καφέ τους μερικοί άνθρωποι…
Τα café με τις υπηρέτριες
Όποιος θέλει να νιώσει για λίγο αφέντης, τον οποίο υπηρετούν όμορφα κορίτσια με στολή υπηρέτριας, τα διάφορα Maid Cafés της Ιαπωνίας θα τον κάνουν να αισθανθεί… άρχοντας. Το πρώτο τέτοιο café είναι το Cure Maid Cafe.


Τα café με τους μπάτλερ
Στην αντίπερα όχθη με τις υπηρέτριες, βρίσκονται τα café με τους μπάτλερ, όπου όμορφοι άντρες, ντυμένοι αναλόγως, εξυπηρετούν τους πελάτες, όπως ο Geoffrey στον «Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ». Αν και δεν υπάρχουν πολλά τέτοιου είδους café, παρ’ όλ’ αυτά στο Butlers Cafe μπορείτε να πάρετε μια γεύση αν επισκεφτείτε ποτέ το Τόκιο.


Το café της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων
Οι φαν του Lewis Carroll –και των παραισθήσεων, ενδεχομένως- λατρεύουν το εν λόγω café το οποίο εμπνεύστηκε η ίδια εταιρία με τους… βρικόλακες.


Τα café με τους βρικόλακες
Οι πιο γκοθ, τα παιδιά της νύχτας και όσοι απλώς θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική, πιο σκοτεινή εμπειρία καφέ, τα Vampire Café τους περιμένουν.
Vampire Cafe in Ginza, Tokyo: a Japanese Goth restaurant.

Το χριστιανικό café
Πολυέλαιοι, βιτρό, διακοσμητικά αγαλματάκια με την Παναγία και πολλά άλλα που κοσμούν το Christon Cafe, το οποίο ανήκει επίσης στην παραπάνω εταιρία, συνδυάζοντας βρικόλακες, με εκκλησία και παραμύθια.


Τα café της κουκουβάγιας
Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που ονειρεύονταν πάντα να φάνε και να πιούνε παρέα με κουκουβάγιες και τα γουρλωτά τους μάτια να τους κοιτούν. Στην Osaka υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν.


Τα café γάτας
Θα θέλατε να έχετε μια γάτα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε; Έχετε γάτα και λατρεύετε το πανέξυπνο αυτό αιλουροειδές όσο τίποτα άλλο; Στο Τόκιο θα βρείτε πλήθος café με πρωταγωνίστριες τις πονηρές αυτές υπάρξεις.


Τα café της αγκαλιάς
Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Τα café αυτά προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά σε μοναχικούς τύπους ή ακόμη και τη δυνατότητα να κοιμηθούν για λίγο πλάι σε μια κοπέλα. Η αγκαλιά 5 δευτερολέπτων κοστίζει γύρω στα 13 δολάρια, ενώ το ίδιο ποσό κοστίζει και το να ξαπλώσει κάποιος στα πόδια μιας κοπέλας για 3 λεπτά και να χαλαρώσει.


Το τροπικό café
Ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα γεύμα με κάποιον λιγότερο… θερμόαιμο, το Yokohama Subtropical Teahouse το οποίο είναι και το μοναδικό café ερπετών στη χώρα τους δίνει αυτή την ευκαιρία.


Τα café σκύλων
Φάτε μαζί με το σκύλο σας με την ησυχία σας, χωρίς να τον αφήνετε δεμένο έξω να σας κοιτάει με μελαγχολικά μάτια ή κάντε παρέα με άλλους… σκύλους στα café σκύλων που είναι διάχυτα στη χώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου