ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Μια κούκλα με απίστευτες αναλογίες η μικρή Bella Thorne

Για το περιοδικό “360 Magazine” φωτογραφήθηκε η πολυτάλαντη Bella Thorne, η οποία είναι ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια, μοντέλο και αγαπημένη εμμονή των Αμερικανών αντρών τα τελευταία δυο χρόνια. Και δικαίως φυσικά γιατί η μόλις 17 χρόνων Bella, από τη Φλόριντα, είναι κούκλα και με απίστευτες αναλογίες που φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.
Η Thorne έγινε πριν από μερικά χρόνια γνωστή από τη συνεργασία της με το αμερικανικό κανάλι της Disney και από το ρόλο της ως CeCe Jones. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που την έχουν χαρακτηρίσει ως παιδί- θαύμα καθώς μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε 20 κινηματογραφικά έργα, σε τηλεοπτικές σειρές και σε 60 διαφημίσεις.
Τον τελευταίο χρόνο η όμορφη Αμερικανίδα απασχολεί συχνά τα περιοδικά μόδας που την έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο fashion icon της Αμερικής. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι άψογες, καθώς συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα σούπερ σέξι και χαριτωμένα φορέματα που επιλέγει με τα funky αξεσουάρ που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κοπέλες της ηλικίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου