ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ......


serenetettone:

Happy Big BooBs!serenetettone:

Happy Big BooBs!serenetettone:

Happy Big BooBs!serenetettone:

Happy Big BooBs!serenetettone:

Happy Big BooBs!serenetettone:

Happy Big BooBs!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Katerina....μετά την γυμναστική.

Katerina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thongKaterina, blonde, strip, topless, busty, ass, thong
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Va Va Voom?

Οι γνωστοί πουριτανοί της Βρετανίας διαμαρτυρήθηκαν και τελικά κατάφεραν να απαγορεύσουν  την προβολή της νέας διαφήμισης του Renault Clio, καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «καλούσε τους τηλεθεατές να αντιμετωπίσουν τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα».

H Advertising Standards Authority απαγόρευσε την διαφήμιση, καθώς ένα και μόνο παράπονο ήταν αρκετό για να παρέμβει, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που ισχυρίστηκε ότι ήταν μια παρωδία μιας τυπικά γαλλικής Moulin Rouge σκηνής.
Παρότι στο YouTube έχει 3.5 εκατομμύρια προβολές, η Αρμόδια Αρχή Διαφήμισης έκρινε ότι ήταν προκλητικά σεξουαλική και ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.



Renault Clio Va Va Voom Girls
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""
Εκταμιεύθηκε σήμερα η δόση των 4 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση που
εξέδωσε  από το Λουξεμβούργο, ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Συγκεκριμένα, εκταμιεύθηκαν 2,5 δισ. ευρώ από τον EFSF και 1,5 δισ. ευρώ από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης, μέσω του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (SMP).Εξάλλου, στην ίδια ανακοίνωση του EFSF επισημαίνεται ότι αναμένεται ακόμα να εκταμιευθούν προς την Ελλάδα 0,5 δισ. τον Σεπτέμβριο (συνολικά 3 δισ. ευρώ είναι η πέμπτη δόση του δεύτερου προγράμματος).
Σημειώνεται, τέλος, ότι τα 2,5 δισ. ευρώ που εκταμιεύθηκαν, προορίζονται για τη χρηματοδότηση του προϋπολογισμού της Ελλάδος και για την εξυπηρέτηση του χρέους.
Το ποσό εκταμιεύθηκε σε μετρητά και το δάνειο έχει ωρίμανση 35 ετών (έως το 2048).
Μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει λάβει από τον EFSF 133,04 δισ. ευρώ από το ποσό των 144,6 δισ. ευρώ που αναμένεται να εκταμιευθεί συνολικά. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

78 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο


Η φωτογραφία είναι από το τεράστιο θερμόμετρο που είναι τοποθετημένο κοντά στο λεγόμενο Φλεγόμενο Βουνό στην περιοχή Turpan της Κίνας, στην επαρχία Ξινγιάνγκ όπου και η αυτόνομη περιοχή των Ουιγούρων.
Το 12 μέτρων θερμόμετρο δείχνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας στην περιοχή που έφτασε χθες τους... 78 βαθμούς Κελσίου(!), όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Κύμα ζέστης εξακολουθεί να πλήττει περιοχές της Κίνας και η Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας εξέδωσε προειδοποίηση προς τους πολίτες ενώ σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Σαγκάη καθώς η θερμοκρασία έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 140 ετών. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους οχημάτων στο δάσος του Σέιχ Σου.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους οχημάτων στο δάσος του Σέιχ Σου.
Η απαγόρευση ισχύει από  τις 7 σήμερα το απόγευμα και μέχρι τις 7 αύριο το πρωί 1η Αυγούστου, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας (ΜΕ) Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής. Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και ενημέρωση από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα «απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του Περιαστικού δάσους (του Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων-Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-Χορτιάτη».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ.....................


  1. Reblogged via Stumblr
    .........πιο υγρή!
    braziliangirlz:

Dani Bolina
    m-as-tu-vu:

Ligne de fLotaison ..*deviantdaveed:

..
nudesartistic:

(via by MichalTokarczuk | Eroticism, Romance, Love, Sex & Magic)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

ΡΕΤΡΟ........ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ


Carol Eden
Carol Eden
Monica Lindestrand
Monica Lindestrand
Jo Collins
Jo Collins
Ingrid Steeger
Ingrid Steeger
Pamela Tiffin
Pamela Tiffin
Monique Devereax
Monique Devereax

honey-rider:

BFFs :)
Gina Lollobrigida
Gina Lollobrigida
retrotic:

Betti Wade, Unique Illustrated Vol. 1 No. 3 (June 1966)
Betti Wade, Unique Illustrated Vol. 1 No. 3 (June 1966)
June Cochran
June Cochran
Carol Eden, Miss December 1960vigorton2:

Michelle Angelo on the cover of CABARET QUEENS QUARTERLY - SUMMER 1970, VOL. 26.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""