ΕΙΔΗΣΕΙΣ******

Ένας άνθρωπος που δεν προχωράει δεν αφήνει ίχνη.

RECENT POSTS

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013


bustysister:

Leaving my little brother and his horse cock to go away to college was so difficult, but watching him jack it while I stripped for him over Skype made it a little easier.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Zuzana...ένα ντουζ μετά από μια μέρα είναι ότι χρειάζομαι!


Zuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapyZuzana Drabinova, blonde, busty, shower, soapy
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Άνθιμος καλεί Μπουτάρη για το Gay Pride

Την σφοδρή αντίθεσή του αναφορικά με το προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Ιουνίου Gay Pride στην Θεσσαλονίκη δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος καλώντας τους Θεσσαλονικείς να κρατήσουν μακριά τα παιδιά τους από την εκδήλωση.

Ο Μητροπολίτης ζητά από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να προχωρήσει στην ματαίωση του «καρναβαλιού» δηλώνοντας ότι με απόφασή του πραγματοποιείται η εκδήλωση. Επισημαίνει πως ο κ. Μπουτάρης έκανε μόνο μία παραχώρηση, να μην γίνει η παρέλαση κοντά σε ναούς αλλά στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Άνθιμος υπενθυμίζει τα επεισόδια που έγιναν στη Γεωργία εξ αφορμής του ίδιου γεγονότος και την αυτοκτονία ενός ατόμου στον ναό της Παναγίας των Παρισίων που αντιδρούσε στη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων στην Γαλλία.
Επισημαίνει πως το θέμα είναι μεν σοβαρότατο, ωστόσο συνιστά ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί οι Θεσσαλονικείς να αποφύγουν κάθε εκδήλωση βίας και συγκρούσεων εντός της τοπικής κοινωνίας αλλά να αντιδράσουν δηλώνοντας μόνο την κάθετη αντίρρησή τους για το γεγονός.

Υπενθυμίζει πως πρόσφατα αντιπροσωπεία πολιτών του παρέδωσε φάκελο με 19.500 υπογραφές Θεσσαλονικέων που αντιδρούν στην παρουσία των ομοφυλοφίλων στην πόλη τους και καλεί τους γονείς να κρατήσουν μακριά τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους από αυτές τις «ανόσιες και αφύσικες εκδηλώσεις».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Επιχειρήσεις-σκούπα στις πιάτσες του παράνομου αγοραίου έρωτα στη Θεσσαλονίκη.

Με νέες προσαγωγές συνεχίστηκαν οι επιχειρήσεις-σκούπα της Αστυνομίας στις πιάτσες του παράνομου αγοραίου έρωτα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε, σε οργανωμένη έρευνα το τελευταίο 24ωρο, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, προσήχθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 33 γυναίκες, εκ των οποίων 11 Ελληνίδες και 22 αλλοδαπές, καθώς και τρεις άνδρες.

Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις του νόμου περί «εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και άλλες διατάξεις», πράξεις που θεωρούνται πταισματικές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παραβάτες δεν συνελήφθησαν, πλην όμως του επιδόθηκε έκθεση παράβασης με την οποία είναι υποχρεωμένοι να παραστούν σε Πταισματοδικείο. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Γδύθηκε για χάρη της Τουρκίας η Kelly Brook


Μετά τους Βρετανούς, η Kelly Brook αποφάσισε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό της Τουρκίας.

Η πληθωρική σεξοβόμβα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για χάρη του περιοδικού GQ της Τουρκίας αναδεικνύοντας όχι μόνο το «ζουμερό» κορμί της αλλά και το σεξαπίλ της και τη θηλυκότητα της.

Όσο για το πώς αισθάνεται η ίδια με το σώμα της; Η 32χρονη έχει δηλώσει πως είναι χαρούμενη και ευτυχής που δεν είναι ανορεξική.














ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Χριστίνα Στεφανίδη προκαλεί… εμφράγματα.


Το σέξι μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη έκανε την εμφάνισή της πριν δυο χρόνια στο διαγωνισμό Playmate 2010. 
Από τότε μας έχει συνηθίσεις στις σέξι φωτογραφίσεις που προκαλούν… εμφράγματα.

Την τσαντίζουν οι άντρες που το παίζουν λεφτάδες, σε συνέντευξή της έχει πει: «Με τσαντίζουν τα άτομα που το παίζουν λεφτάδες, ενώ στην πραγματικότητα εμφανίζονται σε in μέρη της Αθήνας με νοικιασμένα αυτοκίνητα. Και το χειρότερο απ’ όλα, οι περισσότεροι δεν έχουν στιλ. Δεν έχουν άποψη, προσωπικότητα, δεν μπορούν καν πουν σωστά μια ολοκληρωμένη πρόταση. Οπότε γιατί το παίζουν ιστορία; Προφανώς γιατί τους έχουν δώσει το δικαίωμα».

Το σέξι μοντέλο διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, ενώ πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο.



















ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Όχι ότι φορούσε ποτέ και πολλά ρούχα...αλλά τα ξαναπέταξε!

Τα πέταξε όλα για χάρη της νέας της φωτογράφισης η Courtney Stodden. Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε με μικροσκοπικά ρούχα που δεν έκρυβαν και πολλά αλλά τώρα είπε να βγάλε και αυτά.

Η 18χρονη ποζάρει πότε ολόγυμνη και πότε με λίγα εσώρουχα καλύπτοντας το στήθος της πότε με τα χέρια της και πότε με τα μακριά ξανθά μαλλιά της.













ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Αλαλούμ με τις πληρωμές στο ΙΚΑ


Απλήρωτοι έμειναν δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοιΠρωτοφανές αλαλούμ επικράτησε χθες, Πέμπτη, με τις πληρωμές των συντάξεων του ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μείνουν απλήρωτοι δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι και άλλοι να πάρουν λιγότερα από αυτά που πήραν τον προηγούμενο μήνα, καθώς το ΙΚΑ ανακάλυψε, κυριολεκτικά μόλις άνοιξαν οι τράπεζες, ότι του έλειπαν 21 με 22 εκατ. ευρώ για να πληρώσει τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ στους δικαιούχους του!!!
Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ήταν να πληρώσει... μέχρι εκεί που έφταναν τα λεφτά και να γίνει το απόλυτο μπάχαλο!
Αλλοι πληρώθηκαν λιγότερα, άλλοι καθόλου και κάποιοι είδαν καινούργιες μειώσεις της τάξης των 20 ευρώ χωρίς να ανήκουν στους διπλοσυνταξιούχους που θα έχουν νέες περικοπές από αυτό το μήνα!
Αρκετοί επικοινώνησαν με τον «Ελεύθερο Τύπο» και είπαν ότι από 670 ευρώ που ήταν η σύνταξή τους τον προηγούμενο μήνα μαζί με το ΕΚΑΣ, ξαφνικά χθες πήραν 70 ευρώ λιγότερα! Στελέχη του υπουργείου Εργασίας απέδωσαν αυτές τις διακυμάνσεις στο γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι, μετά τον επανέλεγχο των εισοδημάτων τους, δικαιούνται μικρότερο ΕΚΑΣ (π.χ. αντί για 230 ευρώ, παίρνουν 170 ευρώ ή 50 ευρώ).
Την ίδια στιγμή, όμως, που οι επιτελείς του υπουργείου Εργασίας χαρακτήριζαν "μικρό το κακό" και έλεγαν ότι η κατάσταση ομαλοποιήθηκε άλλα -επίσης αρμόδια- οικονομικά στελέχη του ΙΚΑ είχαν σημάνει συναγερμό από το πρωί για τα 22 εκατ. ευρώ που έλειπαν από τις πληρωμές του ΕΚΑΣ!
Το πρόβλημα προέκυψε επειδή το ΙΚΑ υπολόγισε στις αρχές Μαΐου ότι θα χρειαστεί 40 εκατ. για το ΕΚΑΣ, αλλά επειδή αποφασίστηκε να γίνει αυτό το μήνα η πληρωμή των αναδρομικών, βρέθηκε στις 30 Μαΐου να χρειάζεται άλλα 21 εκατ. ευρώ που δεν τα είχε εξασφαλίσει!
Έτσι, πλήρωσε με ό,τι είχε στο Ταμείο. Εδωσε δηλαδή 780 εκατ. ευρώ για κύριες συντάξεις και άλλα 140 εκατ. ευρώ για επικουρικές.
Για να εξασφαλίσει, δε, τα επιπλέον 21 εκατ. ευρώ, έκανε το εξής: Εδωσε σε άλλους λιγότερα και σε άλλους τίποτε, με αποτέλεσμα:
1. Συνταξιούχοι να πάρουν μικρότερο ΕΚΑΣ από αυτό που πληρώνονται συνήθως.
2. Οι περίπου 14.000 συνταξιούχοι του ΤΑΠ-ΟΤΕ να μην πληρωθούν καθόλου για "τεχνικούς λόγους", όπως ανέφερε το ΙΚΑ σε ανακοίνωσή του διαβεβαιώνοντας ότι θα πληρωθούν σήμερα.
3. Συνταξιούχοι των Νομικών Προσώπων που εποπτεύει το υπουργείο Εργασίας και συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ, επίσης, δεν πληρώθηκαν, αλλά η διοίκηση του ΙΚΑ το απέκρυψε και επέλεξε μόνο να εμφανίσει ως απλήρωτους τους δικαιούχους του ΤΑΠ-ΟΤΕ.
4. Συνταξιούχοι που δεν παίρνουν ΕΚΑΣ είδαν ψαλιδισμένες τις αποδοχές τους σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που αποδίδεται από την ΗΔΙΚΑ στον ηλεκτρονικό έλεγχο που γίνεται διαρκώς για να διαπιστωθεί αν γίνονται σωστά οι περικοπές!
5. Πάνω από 45.000 δικαιούχοι δεν πληρώθηκαν επειδή είχαν λάθη σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Χιλιάδες έτρεξαν στα καταστήματα του ΙΚΑ για να πάρουν από εκεί τα χρήματά τους. Αγνωστο πόσοι το κατάφεραν, αν λάβει κανείς υπόψη ότι για να τους εξυπηρετήσουν οι υπάλληλοι άφησαν πίσω τους όλες τις άλλες υποθέσεις! Μάλιστα, το ΙΚΑ ανακοίνωσε ότι έχουν διορία μέχρι τις 6 Ιουνίου για να διορθώσουν τα λάθη τους πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, αλλιώς θα μείνουν απλήρωτοι και τον άλλο μήνα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Στο σφυρί η κάβα του προεδρικού μεγάρου της Γαλλία

Στο σφυρί βγήκαν σήμερα 1.200 φιάλες κρασιού από την κάβα του προεδρικού μεγάρου των Ηλυσίων, ενώ τα έσοδα αναμένεται να διατεθούν για την αγορά πιο «ταπεινών» κρασιών μικρότερης «ηλικίας», ή χρόνου παλαίωσης.

Η διήμερη πώληση από τον οίκο δημοπρασιών «Drouot» αναμένεται να αποφέρει τουλάχιστον 250.000 ευρώ, και αξιωματούχοι του προεδρικού μεγάρου δήλωσαν ότι αν οι εισπράξεις τελικά υπερβούν το ποσό αυτό η χρηματική διαφορά θα κατατεθεί στον κρατικό κορβανά.

Η Γαλλία αγωνίζεται να μειώσει το αυξανόμενο έλλειμμα της και να εξοικονομήσει 60 δισ. ευρώ με περικοπές δαπανών στον δημόσιο τομέα σε διάστημα πέντε ετών.

«Είναι η πρώτη φορά που το Μέγαρο των Ηλυσίων αποφάσισε να πωλήσει ένα μέρος της κάβας του», δήλωσε η Ζισλέν Καπαντζί του οίκου δημοπρασιών «Kapandji Morhange».

Στην δημοπρασία αυτή κυριαρχούν τα διεθνώς βραβευμένα γαλλικά κρασιά των περιοχών του Μπορντό και της Βουργουνδίας, με σοδειές από το 1960 έως το 1990, από πολύ φημισμένες οινοποιίες, όπως οι Chateau Latour, Chateau Mouton Rothschild, Pauillac και Montrachet.

Μια φιάλη κρασί εσοδείας 1990 της οινοποιίας Petrus 1990 εκτιμάται ότι θα πουληθεί περίπου 2.500 ευρώ, ενώ ένα πιο «μέτριο» κρασί της Meursault μπορεί να διατεθεί για μόλις 50 ευρώ.

Κρασιά από την Αλσατία, μερικά κονιάκ αλλά και σαμπάνιες θα βγουν προς πώληση, και πολλά μπουκάλια από τα κρασιά αυτά μπορούν να καταναλωθούν αμέσως. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""

Close up στις στιγμές που χαλαρώνω!


pussylesqueer:

Monica Bellucci - Vanity Fair Spain by Norman Jean Roy, February 2013
thenudearts:

Elina A bath

Wet Tits
rockthesaa:

MomentWeb by `phydeau
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ""